ΛΕΜΕΣΟΣ: 19μηνων αγοράκι νοσηλεύεται με μώλωπες - Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19μηνων αγοράκι νοσηλεύεται με μώλωπες - Συνελήφθη η 24χρονη μητέρα του

Δεκαεννέα μηνών αγοράκι νοσηλεύεται στο Μακάρειο νοσοκομείο με μώλωπες, εκδορές στο σώματα.

Η αστυνομία διερευνά κακοποίηση του βρέφους  ενώ συνέλαβε την 24χρονη μητέρα του απο τη Λετονία.

Την προηγούμενη Παρασκευή η Λετονή είχε συλληφθεί καθώς επιτέθηκε στο σπίτι της Ελληνοκύπριας πεθερά της προκαλώντας κακόβουλη ζημιά.

Λειτουργος του τμήματος κοινωνικής ευημερίας μετέβη στον αστυνομικό σταθμό στη Λεμεσού όπου διαπίστωσε κακοποίηση του βρέφους.

Δυο ιατροδικαστές έξετασαν το βρέφος και ζήτησαν την μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου εκεί γιατροί επιβεβαίωσαν τις κακώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του βρέφους.

Ενώπιον του Δικαστηρίου την Τρίτη η 24χρονη, αντιμετωπίζει κατηγορίες-ποινες τόσο για κακόβουλη ζημιά στο σπίτι της πεθεράς της όσο και για την έκθεση σε κίνδυνο του βρέφους

Επισης η αστυνομία αναζητεί και τον 26χρονο γιό της Ελληνοκύπριας για την πρόκληση κακόβουλης ζημίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE