ΠτΔ: Με συγκεκριμένο πλάνο και καλή διάθεση πάει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν
Στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού αλλά και με θετική διάθεση προσέρχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση με τον Τουφάν Έρχιουρμαν.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα παρουσιάζει από τον προσεχή Σεπτέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ καθώς και επικαιρικές εκπομπές στην τηλεόραση. Το συμβόλαιο συνεργασίας υπεγράφη το μεσημέρι στην παρουσία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέα Φράγκου και μελών του Δ.Σ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θέλουν Κημήτρη στο ΡΙΚ για την παρουσίαση του δελτίου
Το συμβόλαιο υπέγραψαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γρηγόρης Μαλιώτης και ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης. Αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη χαρά τους για αυτή συνεργασία, ευελπιστώντας ότι θα είναι γόνιμη και παραγωγική και θα φέρει πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και προκλήσεις.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




