ΚΥΠΡΟΣ: Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

ΚΥΠΡΟΣ: Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/07 στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 17:00 το απόγευμα (12/07), στο ύψος των Λυμπιων.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα τρία οχήματα μετακινήθηκαν από τον αυτοκινητόδρομο καθώς εμπόδιζαν την διέλευση άλλων οχημάτων, ενώ τέλος να σημειωθεί πως δεν τραυματίστηκε κανένα πρόσωπο.

Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί:

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται γύρω στις 18.30 το απόγευμα της Κυριακής 12/07, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά τα Λύμπια, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, με αποτέλεσμα οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, αφού παρά το ότι η τροχαία κίνηση είναι αυξημένη στους αυτοκινητοδρόμους Αγίας Νάπας – Λάρνακας, Λεμεσού – Λευκωσίας και στα υπόλοιπα τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Λευκωσίας, η κυκλοφορία συνεχίζει κανονικά.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η κυκλοφορία και στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών της Λεμεσού και Μόρφου.

Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου για διευκόλυνση και παρακολούθηση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

(H Kύρια φωτογραφία είναι αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE