Πυρκαγιά πλησίον κατοικημένης περιοχής μεταξύ Δένειας και Κοκκινοτριμιθιάς

Πυρκαγιά πλησίον κατοικημένης περιοχής μεταξύ Δένειας και Κοκκινοτριμιθιάς

Πυρκαγιά σε χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (15/7) μεταξύ των χωριών Δένεια και Κοκκινοτριμιθιάς, της Επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με Tweet του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή.

Για κατάσβεση της επιχειρούν 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας με τα πληρώματα τους. Ενισχύονται με 2 Φορητές Πυροσβεστικές Μονάδες (Φ.Π.Μ) από Ταμείο Θήρας.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η πυρκαγιά είναι πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Όπως γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Twitter, «προφυλάσσονται οι οικίες από τις ομάδες πυρόσβεσης. Έχουν επηρεαστεί από την πυρκαγιά πρόχειρα υποστατικά και περιφράξεις κατοικιών. Ανάλογα με την εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE