Μοιρασιά στη Σαρδηνία

Μοιρασιά στη Σαρδηνία

Η Σασουόλο προηγήθηκε και είχε κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα όμως η Κάλιαρι πήρε 1-1 στην έδρα της παρότι έπαιζε με 10 από το 48′.

Αν και είχε πολλές απουσίες, η Σασουόλο πήρε από την αρχή τα ηνία του ματς, προηγήθηκε στο 12′ με το 18ο γκολ του Τσίτσιο Καπούτο στο φετινό πρωτάθλημα και έδειχνε σε θέση ισχύος. Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη και παρότι από το 48′ έπαιζε με παίκτη περισσότερο εξαιτίας της αποβολής του Καρμπόνι, δέχθηκε την ισοφάριση στο 68′ από τον επίσης on-fire, Ζοάο Πέδρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στην 8η θέση και το -5 από την Μίλαν είναι πλέον οι Neroverdi, τρεις θέσεις κάτω βρίσκεται η Κάλιαρι που παρέμεινε για 6ο ματς χωρίς νίκη και έχει 6 βαθμούς λιγότερους.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Μοιρασιά στη Σαρδηνία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE