Σενάριο για Πεδρίνιο: «Δελεαστική πρόταση από Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν – Συμβόλαιο εκατομμυριούχου»!

Σενάριο για Πεδρίνιο: «Δελεαστική πρόταση από Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν – Συμβόλαιο εκατομμυριούχου»!

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο της Πάσος, Πεδρίνιο όμως η Κυρία δεν παίζει μόνη της.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ στην πορτογαλική A Bola, ο Πεδρίνιο θα αποχωρήσει και έχει στα χέρια του μια δελεαστική πρόταση από Κύπρο (προφανώς από την Κυρία) αλλά και από το Αζερμπαϊτζάν. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά για… συμβόλαιο εκατομμυριούχου που κάνει η γνωστή πορτογαλική ιστοσελίδα.

Η Κυρία σίγουρα ενδιαφέρεται για τον Πεδρίνιο όμως πολύ δύσκολα θα προσφέρει τρελά ποσά για να τον φέρει Κύπρο. Μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί το όλο θέμα με τον Τιμούρ να κοιτάζει προσεκτικά την περίπτωση του 27χρονου αρχηγού της Πάσος.

Εδώ το δημοσίευμα!

The post Σενάριο για Πεδρίνιο: «Δελεαστική πρόταση από Κύπρο και Αζερμπαϊτζάν – Συμβόλαιο εκατομμυριούχου»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE