Ε. ΞΑΝΘΟΥ: 'Λάθος των ανθυποψηφίων μου να παραστούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Παλλάδιο'

Ε. ΞΑΝΘΟΥ: 'Λάθος των ανθυποψηφίων μου να παραστούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Παλλάδιο'

‘Λάθος των ανθυποψηφίων μου να παραστούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για το Παλλάδιο’ ανέφερε με δηλώσεις της το πρωί της Δευτέρας (27/7), η υποψήφια Δήμαρχος της Αγλαντζιάς, Έφη Ξάνθου.

Μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ και την εκπομπή ‘Πρωινό Δρομολόγιο’, η κ. Ξάνθου σημείωσε ότι το Παλλάδιο είναι ένα κτήριο που κτίστηκε ακριβώς για αυτό τον σκοπό, δηλαδή την φιλοξενία ανθρώπων.

Σημείωσε δε ότι η παρουσία των ανθυποψηφίων της, την ώρα που στην εν λόγω εκδήλωση συμμετείχε και το ΕΛΑΜ και μάλιστα πραγματοποιώντας είσοδο με άγημα ,δίνει το στίγμα ότι εγκρίνουν την όλη διαδικασία.

Ταυτόχρονα, η κ. Ξάνθου ανέφερε ότι οι δηλώσεις του κ. Κόρτα περί καλύτερων υποδομών στην παλιά Αγλαντζιά δεν ευσταθούν, αφού τα κτήρια εκεί έχει αρκετά χρόνια να συντηρηθούν και είναι σε κακή κατάσταση.

Πέραν τούτου, η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε ότι είναι καιρός να αρχίσουν να λειτουργούν τα δημοκρατικά μας ένστικτα.

Θυμίζουμε ότι το Παλλάδιο προορίζεται προορίζεται για χώρος φιλοξενίας ευπαθών ομάδων αιτητών ασύλου, με το όριο φιλοξενίας να είναι γύρω στα 40 άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE