ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Τραγική ειρωνεία για τον 46χρονο - Μαχαιρώθηκε ξανά στο παρελθόν και έδωσε περίεργες εξηγήσεις

ΦΟΝΟΣ - ΠΑΦΟΣ: Τραγική ειρωνεία για τον 46χρονο - Μαχαιρώθηκε ξανά στο παρελθόν και έδωσε περίεργες εξηγήσεις

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση του 46χρονου φονευθέντα, Igor Kamanets από την Ουκρανία, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή (24/7), μετά από τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο στην Πάφο.

Του Άντρου Ιωάννου

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι ο 46χρονος είχε εμπλακεί σε παρόμοια υπόθεση στο παρελθόν, ενώ την ίδια ώρα, οι εξηγήσεις που είχε δώσει στην Αστυνομία προκαλούσαν σύγχυση, όπως και τώρα.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το 2012 με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ οι εξηγήσεις που είχε δώσει για το συμβάν, δεν ικανοποιούσαν τα μέλη της Δύναμης.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο πρόσφατο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της 15ης Ιουλίου στην Πάφο, όπου το θύμα υποστήριξε ότι ενώ κινείτο πεζό, έκανε ώτοστοπ για να τον μεταφέρουν στην πόλη. Σύμφωνα με τον 46χρονο, ο οδηγός του ζήτησε χρήματα που αρνήθηκε να δώσει, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει και να τραπεί σε φυγή μαζί με τον συνοδηγό.

Αρχικά, ο 46χρονος δεν ήταν πεζός στην περιοχή αλλά με το όχημα του, στο οποίο βρέθηκαν και αίματα που ανήκουν στον ίδιο. Πέραν τούτου, η γυναίκα του ανέφερε ότι ο ίδιος επέστρεψε με το όχημα του, τύπου BMW, κάτι που επιβεβαιώνει ότι δεν ήταν πεζός.

Πέραν τούτου, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Αστυνομίας, το περιστατικό δεν σημειώθηκε στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου αλλά σε παραλία της Χλώρακας ενώ εμπλεκόμενοι ήταν Ρώσοι και όχι Βούλγαροι.

Όσον αφορά τον 38χρονο, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία και στοιχεία που τον εμπλέκουν,  ενώ στο περιστατικό εμπλέκεται τουλάχιστον ακόμη ένα πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διάταγμα προσωποκράτησης του 38χρονου που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή, λήγει την Κυριακή (2/8), ωστόσο η Αστυνομία θα αιτηθεί ανανέωση του έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει τις έρευνες της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top