ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μπεργκ τα είπε ΟΛΑ για Ουζόχο-Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ! Η διαφορά με Φαμπιάνο

Ο Μπεργκ τα είπε ΟΛΑ για Ουζόχο-Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ! Η διαφορά με Φαμπιάνο

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπερκ, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας, στάθηκε και στην περίπτωση του Φράνσις Ουζόχο.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε σαφές ο Νορβηγός παρά το γεγονός πως ήθελαν να τον κρατήσουν οι πράσινοι, η επιλογή του Νιγηριανού ήταν να πάει στον ΑΠΟΕΛ.

Η τοποθέτηση του:

«Πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Ο Φράνσις ήρθε σε εμάς πέρσι ως δανεικός και τα πήγε πολύ καλά. Βοήθησε την Ομόνοια να φτάσει στην πρώτη θέση το διάστημα που αγωνιζόταν. Ήταν πολύ καλύτερος εδώ σε αντίθεση με την Ανόρθωση την προηγούμενη χρονιά. Βοήθησε την ομάδα και στάθηκε άτυχος που είχε αυτό τον τραυματισμό. Τον βοηθήσαμε πολύ να επιστρέψει, να κάνει την αποθεραπεία του και ήμασταν δίπλα του όσο περισσότερο μπορούσαμε. Όχι μόνο σωματικά αλλά και στο να αποτελεί μέρος της ομάδας. Και αποτελούσε μέρος της ομάδας για αρκετό καιρό», είπε αρχικά.

Προσθέτοντας: «Ήταν εδώ δανεικός και αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ο Φράνσις δεν ήταν 100% έτοιμος για την έναρξη της σεζόν και για την περίοδο της προετοιμασίας. Γι’ αυτό διαλέξαμε τον Φαμπιάνο να είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακας για εμάς. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έχουμε μαζί μας και τον Φράνσις, προσπαθήσαμε να βρούμε μια λύση αλλά δεν ήταν εφικτό, ήθελε να πάει στο ΑΠΟΕΛ και αυτή είναι η επιλογή του. Τα πήγε καλά μαζί μας, μας βοήθησε και τώρα θα αγωνίζεται για άλλη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

The post Ο Μπεργκ τα είπε ΟΛΑ για Ουζόχο-Ομόνοια και… ΑΠΟΕΛ! Η διαφορά με Φαμπιάνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top