ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαηλίδης: «Κάνουμε ππατσιαρίσματα στο Μακάρειο» – Τι είπε για τη συνάντηση με Κούμα και πρωτόκολλο

Μιχαηλίδης: «Κάνουμε ππατσιαρίσματα στο Μακάρειο» – Τι είπε για τη συνάντηση με Κούμα και πρωτόκολλο

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport Fm 104.0, μίλησε για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, το πρωτόκολλο, το Μακάρειο και όχι μόνο.

 Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Χάσαμε πολύτιμο έδαφος λόγω της πανδημίας, οπόταν, πρέπει να το κάνουμε αυτή την περίοδο και να τρέξουμε κάποια θέματα τον Αύγουστο».

Για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο της ΚΟΠ: «Συζητήσαμε αρκετά θέματα και το πρωτόκολλο, είχαμε θέματα αλλά δεν κάναμε αναλυτική αναφορά, συζητήσαμε για το Μακάρειο για κάποια έργα που πρέπει να γίνουν. Επίσης, συζητήσαμε για τις ιδιωτικές ακαδημίες και αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα».

Αν υπήρξε κάποια εξέλιξη: «Η ΠΟΑΠ θα έχω επαφές για να ζητήσουν συνάντηση με την Ομοσπονδία, ώστε να βρεθεί μια λύση. Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος, αντί να υπάρχουν συγκρούσεις είναι καλύτερα να γίνεται διαβούλευση».

Για το πρωτόκολλο: «Πρέπει να πω ότι ανησυχούμε διότι υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων, έρχεται και το πρωτάθλημα, για όνομα του Θεού να μην κάνουμε καμιά σοβαρή ζημιά, χρειάζεται συνεννόηση συντονισμός για να είμαστε έτοιμοι για όλα. Αν δεν το αντιληφθεί ο κόσμος και να το ακολουθήσει τότε θα έχουμε αποτύχει, χρειάζεται βούληση και θέληση από τον κόσμο. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από πλευράς πρωτοκόλλου και όλοι ενδιαφερόμενοι οι ομάδες έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν. Αν υπάρχουν κρούσματα στις ομάδες τότε…,  είναι οι πρώτες που πρέπει να έχουν την έγνοια. Έχουν σημαντικότατο ρόλο να παίξουν».

Για το τεστ διάγνωσης για τον κορωνοϊό θα προκύψει βοήθεια από το κράτος; «Νομίζω τα σωματεία θ’ αποταθούν, δεν το συζητήσαμε το θέμα».

Για τα θέματα που υπάρχουν στο Μακάρειο: «Κάνουμε διάφορα «ππατσιαρίσματα» για να χρησιμοποιείται το γήπεδο από τις ομάδες εκεί. Τέσσερις συνολικά ομάδες χρησιμοποιούν το Μακάρειο, είναι η Δόξα Κατωκοπιάς, ο Διγενής Μόρφου, ο Εθνικός Άσσιας και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Χρειάζονται πολλά έξοδα, κάνουμε συνεχώς ελέγχους από ειδικούς, είναι όλα τα θέματα εκεί… του φωτισμού αποδυτηρίων και πολλών άλλων. Χρειάζεται μεγάλο κονδύλι για να γίνουν όλα, ώστε να διατηρηθεί το γήπεδο. Κάνουμε σκέψεις που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω, κάνουμε προγραμματισμό».

Για το γήπεδο της Λεμεσού: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο για το γήπεδο της Λεμεσού, προέκυψε καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, όμως, είμαστε μέσα όλα βαίνουν καλός».

The post Μιχαηλίδης: «Κάνουμε ππατσιαρίσματα στο Μακάρειο» – Τι είπε για τη συνάντηση με Κούμα και πρωτόκολλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top