Θα τους «ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ» με στοιχεία!

Θα τους «ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ» με στοιχεία!

Στην αποψινή (28/07) συνάντηση των προέδρων των ομάδων με το σύνδεσμο διαιτητών θα βρίσκονται και άλλοι ρεφ, όχι μόνο η ηγεσία του συνδέσμου.

Η στήλη πληροφορείται, πως κάποιοι πρόεδροι θα πάνε με φάκελο, έχοντας συλλέξει στοιχεία και γεγονότα για οφθαλμοφανή λάθη που έκαναν τα τελευταία χρόνια.

Βασικά για να αποδείξουν ότι θα πρέπει κάποιοι ρεφ να «καρατομηθούν» και να γίνει αναδιάρθρωση στο χώρο της διαιτησίας.

The post Θα τους «ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ» με στοιχεία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.