ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελειώνει του Μπεν Σαχάρ, πήραν σειρά οι επόμενοι στόχοι

Τελειώνει του Μπεν Σαχάρ, πήραν σειρά οι επόμενοι στόχοι

Ο Μπεν Σαχάρ αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (28/07) στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ, με τον Ισραηλινό επιθετικό να περνάει τις απαραίτητες εξετάσεις την Τετάρτη (29/07), μετά το τεστ κορωνοϊού που θα κάνει στο νησί μας, παρά το γεγονός πως το έπραξε και στη χώρα του και θα μείνουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί.

Ο 30χρονος είναι ο πρώτος «εκλεκτός» του Μαρίνου Ουζουνίδη για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν… πλώρη για να αποσπάσουν τις υπογραφές των υπόλοιπων στόχων με τη θέση του κεντρικού αμυντικού να είναι αυτή που δίνεται περισσότερη βαρύτητα αυτή τη στιγμή.

Ήδη, ο Ελλαδίτης κόουτς άναψε «πράσινο φως» για μια περίπτωση που… αρέσει και η ομάδα του, βρίσκεται κοντά στην επόμενη μεταγραφή, ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Πάντως, ο ΑΠΟΕΛ με την απόκτηση του Μπεν Σαχάρ έκλεισε μια σημαντική εκκρεμότητα και οι επόμενες κινήσεις, εκεί που χρειάζονται ενίσχυση οι γαλαζοκίτρινοι θα γίνουν προσεκτικά, χωρίς βιασύνες.

The post Τελειώνει του Μπεν Σαχάρ, πήραν σειρά οι επόμενοι στόχοι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top