ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξαφανίστηκαν δυο πρόσωπα που βρέθηκαν θετικά – Αναμένονται νέα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξαφανίστηκαν δυο πρόσωπα που βρέθηκαν θετικά – Αναμένονται νέα μέτρα

Ανησυχία εκφράζουν μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για τα νέα κρούσματα κορωνοιού που εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες, ενώ την ίδια ώρα έχει τεθεί συναγερμός στις Αρχές για για την αναζήτηση δυο προσώπων που διαγνώστηκαν θετικά στον ιό, ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί.

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για πρόσωπο το οποίο ήρθε στην Κύπρο από την Βουλγαρία στις 27 Ιουλίου και διαγνώστηκε θετικός στον ιό, ωστόσο δεν εντοπίστηκε από τις αρμόδιες Αρχές, να σημειωθεί ότι είναι κάτοικος Πάφου.

Το δεύτερο σύμφωνα με δηλώσεις του δρ. Καραγιάννη στο ThemaOnline, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει περίπτωση Ινδού, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον ιό και δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του ακόμη, «η τελευταία ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμη», δήλωσε ο δρ. Καραγιάννης. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε τις Αρχές για να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δύο αυτών προσώπων.

Νέα Μέτρα

Το lockdown είναι το πιο απομακρυσμένο σενάριο – για την ώρα- , ενώ αναμένεται να ληφθούν νέα μέτρα σε ότι αφορά την χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Συγκεκριμένα κάτι που είναι πιθανό να συζητηθεί στην σύσκεψη της Παρασκευής (31/07), είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους τους πολίτες σε κλειστούς χώρους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top