ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καρέ-καρέ η δολοφονική απόπειρα κατά του Ελλαδίτη δημοσιογράφου Στ. Χίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ η δολοφονική απόπειρα κατά του Ελλαδίτη δημοσιογράφου Στ. Χίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η δολοφονική απόπειρα κατά του Ελλαδίτη δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, καταγράφεται σε 4 video και 30 φωτογραφίες.

Αυτό σημειώνεται σε δημοσίευμα του ιστότοπου «Μακελειό».

Το εν λόγω υλικό, που έχει ήδη παραδοθεί στην Αστυνομία και είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας makeleio.gr, καταγράφει τον δράστη της επίθεσης.

Ο άνδρας που είχε στήσει καρτέρι στον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια ήταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε την Τρίτη (28/07) ο ίδιος ο Στέφανος Χίος στις Αρχές, χαμηλού αναστήματος και με σχιστά μάτια.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ελλαδικά ΜΜΕ, είπε στους αστυνομικούς ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές και μάλιστα υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες και ηχογραφημένες συνομιλίες με ανθρώπους που τον απειλούσαν και οι οποίες εξετάζονται από την Αστυνομία.

 

Ο Στέφανος Χίος θεωρεί ότι η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του έχει να κάνει με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας του.

Είπε στους αστυνομικούς ότι έπαιρνε και ο ίδιος μέτρα ενοικιάζοντας αυτοκίνητα για να μη μετακινείται με το ίδιο όχημα.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο video που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία φαίνεται ο δράστης να πλησιάζει με γρήγορες κινήσεις το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου και να πυροβολεί.

Εν συνεχεία φαίνεται να ανοίγει η πόρτα του οχήματος και να βγαίνει έξω ο τραυματισμένος δημοσιογράφος.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο στην έρευνα θα παίξει και η εξέταση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των τελευταίων ημερών έτσι ώστε να εντοπιστούν και εκείνοι που σύμφωνα με τον δημοσιογράφο τον απειλούσαν.

Ο Στέφανος Χίος παραμένει στο νοσοκομείο ΚΑΤ σε δωμάτιο της θωρακοχειρουργικής κλινικής φρουρούμενος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top