Νέο χειμερινό δρομολόγιο από την Πάφο στη Βιέννη ανακοίνωσε η Ryanair

Νέο χειμερινό δρομολόγιο από την Πάφο στη Βιέννη ανακοίνωσε η Ryanair

Ένα νέο δρομολόγιο από το αεροδρόμιο Πάφου για τη Βιέννη, που θα εκτελείται δύο φορές εβδομαδιαίως κατά το χειμερινό της πρόγραμμα του 2020, ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair.

 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, οι Κύπριοι καταναλωτές μπορούν να κρατήσουν θέση για πτήσεις μέχρι και τον Μάρτιο του 2021, ενώ για να τιμήσει το γεγονός η Ryanair ανακοίνωσε τιμές εισιτηρίων από €16,99 για πτήσεις μέχρι και τον Νοέμβριο του 2020, εφόσον τα εισιτήρια κρατηθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Ιουλίου μόνο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.
 
Εκ μέρους της εταιρείας η Κιάρα Ραβάρα δήλωσε σχετικά ότι η Ryanair ανακοινώνει με ικανοποίηση ένα νέο χειμερινό δρομολόγιο από την Πάφο στη Βιέννη, που θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα στο πλαίσιο του χειμερινού προγράμματος πτήσεων του 2020 από την Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE