ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθερος μέχρι την ακρόαση ο 68χρονος-5.000 ευρώ εγγύηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθερος μέχρι την ακρόαση ο 68χρονος-5.000 ευρώ εγγύηση -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 68χρονος πρώην λοχίας της Αστυνομίας, μέχρι την δίκη που έχει οριστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου 2020 και την υπόθεση λεκτικής και σωματικής κακοποίησης οικιακής βοηθού στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία αιτήθηκε την κράτηση του 68χρονου μέχρι την δίκη, ωστόσο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την ακρόαση και καλείται να βάλει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ ως εγγύηση μέχρι τις 28/09 που αναμένεται να αρχίσει η δίκη του.  

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπόθεση άσκησης βίας σε οικιακή βοηθό - Πρώην αστυνομικός ο ύποπτος, δεν επέτρεψαν είσοδο δημοσιογράφου στο κτήριο του δικαστηρίου  

Να σημειώσουμε πως δεν ζητήθηκε από τον 68χρονο η παράδοση των ταξιδιωτικών του εγγράφων.    

Όπως γράψαμε νωρίτερα εντός της ημέρας, ο 68χρονος προσήχθη με τρόπο ώστε να μην είναι εκτεθειμένος σε αδιάκριτα βλέμματα, ενώ η δικαστική διαδικασία είχε πολύ μικρή διάρκεια.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οικιακών Βοηθών Λούης Κουτρουκκίδης, σε δημόσιες τοποθετήσεις του ανέφερε πως η κοπέλα κατάγεται από τις Φιλιππίνες, βρισκόταν στην Κύπρο εδώ και 4 χρόνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο είχε αποβιώσει η μητέρα του υπόπτου και την εργοδοτούσε ο ίδιος.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό "Κύπρος - Παραιτηθείτε" στο facebook. Η παραπονούμενη μαζί με τον Λούη Κουτρουκκίδη, κατά την Τετάρτη ( 29/07), λίγο μετά την αποκάλυψη του δράματος που φέρετια να βίωνε.

Από τον Μάιο του 2020, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουτρουκκίδη, τον είχε επισκεφτεί και του είχε αναφέρει πως θέλει να αλλάξει εργοδότη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τους λόγους για την επιθυμία της.

Θυμίζουμε ότι το θέμα δημοσιοποιήθηκε μέσω λογαριασμού στο facebook (Κύπρος - Παραιτηθείτε). Στην εν λόγω σελίδα «ανέβηκαν» ηχητικά ντοκουμέντα (videos), που εμφάνιζαν πρόσωπο να ασκεί λεκτική βία, ενώ βάσει των όσων ακούγονταν φαινόταν ο άνδρας να ασκεί σωματική βία στην άτυχη κοπέλα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top