ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 'Η μη τήρηση των μέτρων θα έχει ως συνέπεια την λήψη περαιτέρω αυστηρών μέτρων'

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: 'Η μη τήρηση των μέτρων θα έχει ως συνέπεια την λήψη περαιτέρω αυστηρών μέτρων'

Έκκληση απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προς τους πολίτες, να τηρούν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 31/07.

«Τα καλά αποτελέσματα, δυστυχώς, παρά τις κατ΄επανάληψη αναφορές τόσο της Κυβέρνησης όσο και της επιστημονικής ομάδας πως ο ιός παραμένει ανάμεσά μας, οδήγησαν σε εφησυχασμό, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια επικίνδυνη έξαρση με απρόβλεπτες συνέπειες.
 
Με μεγάλο προβληματισμό, η Κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα συμπληρωματικά μέτρα για αναχαίτιση της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η διεθνής αναγνώριση ότι η χώρα μας αντιμετώπισε την πανδημία με επιτυχία ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο των μέτρων που η Κυβέρνηση με αποφασιστικότητα είχε λάβει, αλλά και της υπευθυνότητας και της συνεργασίας των πολιτών. 
 
Τα καλά αποτελέσματα, δυστυχώς, παρά τις κατ΄επανάληψη αναφορές τόσο της Κυβέρνησης όσο και της επιστημονικής ομάδας πως ο ιός παραμένει ανάμεσά μας, οδήγησαν σε εφησυχασμό, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια επικίνδυνη έξαρση με απρόβλεπτες συνέπειες. 
 
Η μη τήρηση των μέτρων που η Κυβέρνηση εξήγγειλε σήμερα θα έχει ως συνέπεια την ανεπιθύμητη από όλους λήψη περαιτέρω αυστηρών μέτρων, προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών με επικίνδυνες ωστόσο οικονομικές συνέπειες. 
 
Απευθύνω έκκληση προς όλους να σεβαστούμε τα όσα με τις θυσίες του ο λαός μας έχει επιτύχει, να τηρούμε με υπευθυνότητα τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, που στηρίζονται στις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων, καθώς και της άριστης επιστημονικής ομάδας που συμβουλεύει την Κυβέρνηση», ανέφερε σε γραπτή δήλωση ο Πρόεδρος.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top