LIFESTYLE

Έλενα Κρεμλίδου για τα ροζ video: «Sorry παιδάκια...»

Έλενα Κρεμλίδου για τα ροζ video: «Sorry παιδάκια...»

Η Έλενα Κλεμλίδου μίλησε για τα ροζ video που κυκλοφορούν, αλλά και για το αν ισχύει αυτό που λένε για τα προσόντα των μαύρων.

Σε πολλές και κάπως αδιάκριτες για κάποιους ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει η Έλενα Κρεμλίδου στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not».
 
Μία από τις πρώτες που δέχθηκε ήταν αν έχει ροζ video ή ακατάλληλες φωτογραφίες στο κινητό της, δίνοντας την εξής απάντηση: «Όχι και αυτά που βλέπω κατά καιρούς να κυκλοφορούνε… Sorry παιδάκια, δεν είμαι εγώ, σας το χαλάω. Λυπάμαι».
 
Στη συνέχεια με αφορμή μία ερώτηση σχετικά με τους άνδρες που προτιμά, ρωτήθηκε για το αν ισχύει αυτό που λένε σχετικά με το «Once you go black, you never go back» και το πόσο προικισμένοι είναι οι μαύροι.
 
Εκεί λοιπόν με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε: «Σχεδόν ναι».
 
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top