ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Μπεν Σαχάρ, με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισραηλινός επιθετικός τόνισε πως όλοι στην Κύπρο μιλάνε για τους γαλαζοκιτρίνους, είπε πως έμεινε έκπληκτος από την επαγγελματικότητα του συλλόγου, ενώ έδωσε τα εύσημα και στη διοίκηση.

Μέρος των δηλώσεων του: 

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Έπαιξα εναντίον τους, αλλά όταν έρθετε εδώ θα σοκαριστείτε. Υπάρχει μία τεράστια πισίνα, τεράστιο γυμναστήριο με υδρομασάζ, και τι δεν έχει. Υπάρχουν 6-7 φυσιοθεραπευτές. Περπατάς στον δρόμο και όλοι μιλάνε για το ΑΠΟΕΛ. Είναι γνωστό στον κόσμο επειδή έρχονται πολλοί ξένοι εδώ. Πήρα την απόφαση να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Βλέπω ένα κλαμπ που λειτουργεί επαγγελματικά. Υπάρχουν διατροφολόγοι που εργάζονται μαζί μας καθημερινά. Η διοίκηση δουλεύει πολύ επαγγελματικά. Βλέπω πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν φιλοδοξίες και στην Ευρώπη».».

Για το ότι αποχώρησαν πολλοί από την Μπερ Σεβά και το οικονομικό: «Είδα πολλούς να φεύγουν και το σκέφτηκα και εγώ. Φεύγω μετά από ένα τρόπαιο. Όταν ήρθε η πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, είπα ότι χρειάζομαι μια νέα διαδρομή. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα οικονομικά. Η μεταγραφή μου βρήκε κερδισμένο εμένα και το σύλλογο. Σκέφτηκα και το σύλλογο σε αυτό το θέμα, είδα ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη του Σαχάρ

The post Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top