ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Μπεν Σαχάρ, με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισραηλινός επιθετικός τόνισε πως όλοι στην Κύπρο μιλάνε για τους γαλαζοκιτρίνους, είπε πως έμεινε έκπληκτος από την επαγγελματικότητα του συλλόγου, ενώ έδωσε τα εύσημα και στη διοίκηση.

Μέρος των δηλώσεων του: 

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Έπαιξα εναντίον τους, αλλά όταν έρθετε εδώ θα σοκαριστείτε. Υπάρχει μία τεράστια πισίνα, τεράστιο γυμναστήριο με υδρομασάζ, και τι δεν έχει. Υπάρχουν 6-7 φυσιοθεραπευτές. Περπατάς στον δρόμο και όλοι μιλάνε για το ΑΠΟΕΛ. Είναι γνωστό στον κόσμο επειδή έρχονται πολλοί ξένοι εδώ. Πήρα την απόφαση να έρθω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Πρέπει να αποδείξω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Βλέπω ένα κλαμπ που λειτουργεί επαγγελματικά. Υπάρχουν διατροφολόγοι που εργάζονται μαζί μας καθημερινά. Η διοίκηση δουλεύει πολύ επαγγελματικά. Βλέπω πως ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν φιλοδοξίες και στην Ευρώπη».».

Για το ότι αποχώρησαν πολλοί από την Μπερ Σεβά και το οικονομικό: «Είδα πολλούς να φεύγουν και το σκέφτηκα και εγώ. Φεύγω μετά από ένα τρόπαιο. Όταν ήρθε η πρόταση από το ΑΠΟΕΛ, είπα ότι χρειάζομαι μια νέα διαδρομή. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα οικονομικά. Η μεταγραφή μου βρήκε κερδισμένο εμένα και το σύλλογο. Σκέφτηκα και το σύλλογο σε αυτό το θέμα, είδα ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε τη συνέντευξη του Σαχάρ

The post Έμεινε ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ο Σαχάρ με ΑΠΟΕΛ: «Όταν έρθετε εδώ θα καταλάβετε – Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top