Αν και φρέσκος, το έπραξε με Ντούρις ο Μπεργκ

Αν και φρέσκος, το έπραξε με Ντούρις ο Μπεργκ

Μπορεί ο Μίχαλ Ντούρις να μετρά μόλις λίγες μέρες στην Ομόνοια, ωστόσο ο Χένινγκ Μπεργκ τον πέρασε ως αλλαγή στο φιλικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής πέρασε στο 62′ περνώντας τη θέση του Κακουλλή και κάνοντας το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Ο Χένινγκ Μπεργκ, θέλει αφενός να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός και αφετέρου να τον βάλει στο «κλίμα» της ομάδας.

The post Αν και φρέσκος, το έπραξε με Ντούρις ο Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE