ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει χέρια η Ρόμα!

Αλλάζει χέρια η Ρόμα!

Η Ρόμα ετοιμάζεται για αλλαγή ιδιοκτησίας, καθώς ο Τζέιμς Παλότα έφτασε σε αρχική συμφωνία με τον Νταν Φριεντκίν για την πώληση των «τζιαλορόσι».

Ο ιταλικός σύλλογος, ετοιμάζεται για τον αγώνα, με την Σεβίλλη για τους «16» του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (06/08, 19:55). Βέβαια, οι άνθρωποι της Ρόμα, δεν έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς ο Νταν Φρειντκίν, ετοιμάζεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος των «τζιαλορόσι».

Οπως αναφέρει, η οικονομική εφημερίδα, «Milano e Finanza», ο Τζέιμς Πολάτα, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φρειντκίν για την πώληση των μετοχών της Ρόμα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 31η Αυγούστου, θα είναι η μέρα όπου η ιταλική ομάδα, θα ανακοινώσει κι επίσημα την μεγάλη αυτή αλλαγή στην ιστορία της. Ο Νταν Φριεντκίν, ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρόμα και στόχος τους, ήταν να έρθει σε συμφωνία, πριν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, ωστόσο η κρίση της πανδημίας, καθυστέρησε τα σχέδια.

Παρ’ όλα αυτά, το «deal», φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν, πως η τελευταία προσφορά του Φρειντκίν ήταν στα 550 εκ. ευρώ, μειωμένη από την αρχική των 700 εκ. που είχε καταθέσει.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Αλλάζει χέρια η Ρόμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top