ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πως να στείλεις προϊόντα πρώτης ανάγκης στο Λίβανο

Πως να στείλεις προϊόντα πρώτης ανάγκης στο Λίβανο

Μπορείς να βοηθήσεις και να στείλεις προϊόντα πρώτης ανάγκης, μέσω online παραγγελίας

Ο λαός του Λιβάνου περνά δύσκολες στιγμές μετά τη φονική έκρηξη που συγκλόνισε τη γειτονική χώρα την περασμένη Τρίτη. Υπάρχει ζήτηση για αποστολή προϊόντων πρώτης ανάγκης, τα οποία μπορεί να παραγγείλει όποιος θέλει online και να σταλούν στο Λίβανο από τις Υπεραγορές Αλφαμέγα.

Στο online κατάστημα “Stand By Lebanon” στο Foody, έχουν συγκεντρωθεί προϊόντα τα οποία έχουν κριθεί ως είδη πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, είδη υγιεινής κτλ...) από τους σχετικούς φορείς.

Αν θέλεις να βοηθήσεις με αυτό τον τρόπο, μπες στο κατάστημα, βάλε στο καλάθι σου τα είδη που επιθυμείς να προσφέρεις, προχώρησε με online πληρωμή και οι Υπεραγορές Αλφαμέγα θα αναλάβουν την μεταφορά των προϊόντων στη Βηρυτό.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να προσφέρει έναν εύκολο τρόπο αποστολής βοήθειας για όσα άτομα επιθυμούν να προσφέρουν. Επίσης ο καθένας μπορεί να βάλει περισσότερες από μία παραγγελίες, μιας και το κόστος της μεταφοράς καλύπτεται από τις δύο εταιρείες.

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή στο Foody θα ανανεώνονται με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν, έτσι ώστε να συγκεντρώνονται προϊόντα τα οποία θα είναι χρήσιμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον λαό του Λιβάνου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top