ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε το 70ο Επετειακό Γκραν Πρι – Η τελική σειρά του τερματισμού

Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε το 70ο Επετειακό Γκραν Πρι – Η τελική σειρά του τερματισμού

Άξιος νικητής ο Μαξ Φερστάπεν με 2ο τον Λιούις Χάμιλτον και 3ο τον Βάλτερι Μπότας σε έναν εντυπωσιακό αγώνα που καθορίστηκε από την επιλογή ελαστικών. Στην 4η θέση ο εκπληκτικός Λεκλέρ.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο μεγάλος νικητής της ημέρας. Κατάφερε να κερδίσει στα ίσια τις δύο Mercedes για να κερδίσει την πρώτη του νίκη στη σεζόν της Formula 1 2020 στο 70ο Επετειακό Γκραν Πρι. Ο Μαξ ήταν ο μοναδικός οδηγός στους 10 πρώτους που ξεκίνησε τον αγώνα με τα σκληρά ελαστικά, μια απόφαση που αποδείχθηκε κρίσιμη καθώς ο Μπότας και ο Χάμιλτον ξεκίνησαν με την μέση γόμα.

Ο Φερστάπεν έκανε το πρώτο του σετ ελαστικών να διαρκέσει πολύ, παίρνοντας το προβάδισμα και ποτέ δεν κοίταξε πίσω τερματίζοντας τελικά 11 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πρωταθλητής ταλαιπωρήθηκε από μπλίστεριγκ στα ελαστικά του και δεν κατάφερε να έχει την απόδοση που θα ήθελε. Ο Μπότας τερμάτισε τελικά 3ος αφού δεν μπόρεσε να κρατήσει τον τιμ μέιτ του και τελικά τερμάτισε πίσω του αντιμετωπίζοντας και αυτός τοπικά προβλήματα υπερθέρμανσης των ελαστικών του.

Ο Σαρλ Λεκλέρ έκανε έναν ονειρικό αγώνα και τερμάτισε 4ος με την πρώτη Ferrari, μπροστά από τη Red Bull του Άλεξ Άλμπον και την Racing Point του Λανς Στρολ. Ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ξεκινώντας από την τρίτη θέση, έπεσε στην έβδομη θέση κυρίως λόγω ενός αψυχολόγητου πιτ στοπ που του έκανε η ομάδα….

Ο Εστεμπάν Οκόν ήταν η μόνη Renault στους πόντους στην όγδοη θέση, αφού ο Ντάνιελ Ρικιάρντο τερμάτισε εκτός βαθμών μετά από ένα τε-τα-κέ που έκανε. Ο Λάντο Νόρις και ο Ντάνι Κβίατ ολοκλήρωσαν τις θέσεις της βαθμολογούμενης πρώτης δεκάδας.

Αυτή είναι η τελική σειρά τερματισμού του 70ου Επετειακού Γκραν Πρι:

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ο Μαξ Φερστάπεν κέρδισε το 70ο Επετειακό Γκραν Πρι – Η τελική σειρά του τερματισμού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top