Κάποτε ο Απόλλωνας, τώρα ο Πιέρος Σωτηρίου…

Κάποτε ο Απόλλωνας, τώρα ο Πιέρος Σωτηρίου…

Για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Πιέρου Σωτηρίου, Αστάνα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντιναμό Μπρεστ.

Διαβάστε: 

Πάει Αρμενία η Ομόνοια – Η κλήρωση του Α΄ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Για εμάς στην Κύπρο δεν είναι και άγνωστη η ομάδα της Λευκορωσίας.

Προ διετίας, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2018, ο Απόλλωνας είχε αντίπαλο την Ντιναμό Μπρεστ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εκείνης της σεζόν.

Στην Κύπρο ο Απόλλωνας κέρδισε με 4-0 (09-08-2018), ενώ εκτός έδρας έχασε με 1-0 (16-08-2018), με τη Λεμεσιανή ομάδα να παίρνει την πρόκριση στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τώρα είναι η σειρά του διεθνή Κύπριου επιθετικού, Πιέρου Σωτηρίου, καθώς και των συμπαικτών του να «πληγώσουν» την Ντιναμό Μπρεστ.

The post Κάποτε ο Απόλλωνας, τώρα ο Πιέρος Σωτηρίου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE