ΠΑΦΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή του Ιωάννη Μιχαήλ - Από πολλαπλές κακώσεις ο θάνατος του

ΠΑΦΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή του Ιωάννη Μιχαήλ - Από πολλαπλές κακώσεις ο θάνατος του

Από πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων επήλθε ο θάνατος του 82χρονου Ιωάννη Μιχαήλ από την Χλώρακα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, στο νεκροτομείο του ΓΝ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα Δευτέρα  διενεργήθηκε  η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 82χρονου Ιωάννη Μιχαήλ από τη Χλώρακα ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο  σε τροχαία οδική σύγκρουση στην Πάφο και η οποία κατέδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου του που σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση οφείλονται σε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE