ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σε τράπεζα στον Στρόβολο – Δράστης απέσπασε χρήματα υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σε τράπεζα στον Στρόβολο – Δράστης απέσπασε χρήματα υπό την απειλή μαχαιριού

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής 14/08, σε τράπεζα στην περιοχή Στροβόλου στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 12:00 το μεσημέρι (14/08), όταν άνδρας μπήκε με κουκούλα εντός του τραπεζικού καταστήματος και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε χρηματικό ποσό.

Nεότερη είδηση: ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Κύπριος φαίνεται να είναι ο δράστης – Το ποσό που απέσπασε

Στην συνέχεια ο δράστης διέφυγε πεζός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE