ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες δύο αλλοδαποί - Επιτέθηκαν σε δύο πρόσωπα έξω από πολυκατοικία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες δύο αλλοδαποί - Επιτέθηκαν σε δύο πρόσωπα έξω από πολυκατοικία

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε την Τετάρτη (26/08) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δυο αλλοδαπών, 26 και 32 χρόνων, σε σχέση με συμπλοκή και τραυματισμό δυο προσώπων, επίσης αλλοδαπών, που σημειώθηκε έξω από πολυκατοικία στη Λεμεσό, με αφορμή ένα χώρο στάθμευσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (25/08) γύρω στις 16:00, όταν 21χρονος και 30χρονος μετέβησαν για επίσκεψη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και στάθμευσαν το όχημα τους στο χώρο στάθμευσης του 32χρονου.

Όταν ο 32χρονος έφτασε με το όχημα του άρχισε να κορνάρει, ενώ όταν ο 21χρονος και ο 30χρονος πήγαν να μετακινήσουν το αυτοκίνητο, φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από τον 32χρονο, ο οποίος κρατούσε σκαλιστήρι με το οποίο τους κτύπησε. Την ίδια στιγμή, 26χρονος που είχε αντιληφθεί τη συμπλοκή επιτέθηκε και αυτός εναντίον των δύο προσώπων, με μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος έφερε θλαστικό τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι και οίδημα και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, πήρε εξιτήριο.
 
Ο 21χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία αφού διαπιστώθηκε ότι φέρε θλαστικό τραύμα στην ωμοπλάτη και στο χέρι, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση του είναι εκτός κινδύνου.
 
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 26χρονου και του 32χρονου, οι οποίοι τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top