ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα έχουν ΠΑΡΕΑ ή μοναχικοί… ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ;

Θα έχουν ΠΑΡΕΑ ή μοναχικοί… ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ;

Τιμούρ Κετσπάγια και Ντούσαν Κέρκεζ, Ανόρθωση και ΑΕΛ, αντίστοιχα, οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο των βαθμών μετά από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας αυτής της σεζόν (2020-2021).

Από ένα εντός και ένα εκτός έδρας τρίποντο για κυανόλευκους της Αμμοχώστου και γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Η Ανόρθωση κέρδισε Ερμή (εντός) και Πάφο FC (εκτός), ενώ η ΑΕΛ με το ίδιο σκορ (2-1) πέρασε νικηφόρα τα εμπόδια Ολυμπιακού (εκτός) και Νέα Σαλαμίνας (εντός).

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκυρίακο με 5 αναμετρήσεις, 2 σήμερα και 3 αύριο.

Οι ομάδες που θα κυνηγήσουν να κάνουν το 2 στα 2, όπως έκαναν Ανόρθωση και ΑΕΛ, είναι σήμερα ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης για την 1η αγωνιστική επί της ΕΝΠαραλιμνίου, θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο Στάδιο, καθώς και αύριο η ΑΕΚ, η οποία, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Νέας Σαλαμίνας, θα φιλοξενήσει στο «Αρένα» τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Κετσπάγια και Κέρκεζ βλέπουν τις ομάδες που… έκτισαν μετά τη 2η αγωνιστική να συγκατοικούν στην κορυφή του πρωταθλήματος.  Θα έχουν παρέα το Σαββατοκυρίακο, είτε την ομάδα του Κλάφουριτς, είτε του Κανέδα, είτε και τις δύο μαζί, ή θα συνεχίσουν μόνοι… χέρι – χέρι οι δυο τους να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος; Η απάντηση στο γήπεδο μέσα από τα παιχνίδια Εθνικού και ΑΕΚ…

Σ.Ν.

The post Θα έχουν ΠΑΡΕΑ ή μοναχικοί… ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top