ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Από τις πιο ζεστές ημέρες - Τι ώρες να προσέξετε και πότε θα υποχωρήσει

Τμ. Μετεωρολογίας: Από τις πιο ζεστές ημέρες - Τι ώρες να προσέξετε και πότε θα υποχωρήσει

Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Κυριακή(30/09) με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 43 βαθμούς.

Η ισχύ της προειδοποίησης είναι από αύριο Κυριακή (30/08) στις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Εποχική χαµηλή πίεση και θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα Κυριακή (30/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργά το απόγευµα, στα προσήνεµα, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 43 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 36 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε Κυριακή (30/08) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα δυτικά τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (31/08), την Τρίτη  (01/09) και την Τετάρτη  (02/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τις απογευµατινές ώρες, της Τρίτης και της Τετάρτης, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να παραµείνει αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ µέχρι την Τετάρτη θα σηµειώσει σταδιακά πτώση, για να κυµανθεί ωστόσο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top