ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φταίνε οι ΠΑΙΧΤΕΣ ή αυτοί που ΕΧΤΙΣΑΝ την ομάδα;

Φταίνε οι ΠΑΙΧΤΕΣ ή αυτοί που ΕΧΤΙΣΑΝ την ομάδα;

Νυχτερινή «επίσκεψη» στον Αρχάγγελο από κουκουλοφόρους (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση), οι οποίοι ξέσπασαν στ’ αυτοκίνητα των παιχτών.

Προφανώς ήθελαν να τους στείλουν μήνυμα, ότι «απαγορεύονται» (όπως συνηθίζεται να λέγεται), τέτοιες εμφανίσεις από τον ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση έκανε το… αναμενόμενο, εκδίδοντας αμέσως καταδικαστική ανακοίνωση για την παράνομη πράξη των κουκουλοφόρων.

Συμφωνούμε ότι ήταν τραγική η χθεσινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ, όπως και αυτή της κανονικής διάρκειας στο ευρωπαϊκό ματς με την Τζιλάνι.

Φαίνεται ότι το χτίσιμο της ομάδας, δεν είναι το καλύτερο, αν και δεν μπορείς να κρίνεις ένα σύνολο, από τρία μόλις επίσημα παιχνίδια.

Πολύ περισσότερο για μια ομάδα, στην οποία έγιναν παρά πολλές αλλαγές στη στελέχωση της.

Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει, είναι κατά πόσον τη μεγαλύτερη ευθύνη την φέρουν οι παίχτες για την εικόνα που εκπέμπει (μέχρι στιγμής) η ομάδα, ή αυτοί που είχαν τις αρμοδιότητες (κατά τους τελευταίους μήνες) για να την σχεδιάσουν.

Δεν συνηθίζεται να λέμε ότι το «ψάρι βρωμάει από την κεφαλή»;

Π.Χ. 

Διαβάστε επίσης: 

«Αν δεν γνώριζα τον Ουζουνίδη, θα έλεγα ότι…» – Σε ποιους παίκτες αναφέρθηκε και ότι πρέπει να ΦΥΓΟΥΝ

The post Φταίνε οι ΠΑΙΧΤΕΣ ή αυτοί που ΕΧΤΙΣΑΝ την ομάδα; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top