ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Σημαντική ανακοίνωση για αυτούς που εξασφάλισαν θέση και στο Πανεπ. Κύπρου και στην Ελλάδα

ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Σημαντική ανακοίνωση για αυτούς που εξασφάλισαν θέση και στο Πανεπ. Κύπρου και στην Ελλάδα

Ανακοίνωση εξέδωστο το Πανεπιστήμιο Κύπρου, δίνοντας διευκρινίσεις για φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέσεις και στο εν λόγω πανεπιστήμιο, αλλά και στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι οι πρωτοετείς φοιτητές που κράτησαν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά έχουν εξασφαλίσει θέση και σκοπεύουν να φοιτήσουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της Ελλάδας, απαγορεύεται να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική εγγραφή στα μαθήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020.

Επισημαίνεται πως, προπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν δικαιούται να φοιτά ταυτόχρονα και σε πρόγραμμα σπουδών άλλου Κρατικού Ιδρύματος στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Αυτό εξάλλου επιβάλλεται, σημειώνεται, και για σκοπούς ηθικής και δικαιοσύνης προς τους υπόλοιπους υποψηφίους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έγκαιρα τις νέες θέσεις που θα κενωθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την Β’ Κατανομή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top