Το δεύτερο ΠΟΣΤΟ του Τράττου, μετά το ΚΡΕΜΑΣΜΑ της σφυρίχτρας!

Το δεύτερο ΠΟΣΤΟ του Τράττου, μετά το ΚΡΕΜΑΣΜΑ της σφυρίχτρας!

Πριν μερικές μέρες η ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι ο Λεόντιος Τράττος, μετά την ολοκλήρωση της διαιτητικής του καριέρας, δεν πρόκειται να φύγει από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Διορίστηκε υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών Γ’ και επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ (Δ’ κατηγορίας).

Πληροφορίες της ιστοσελίδας Themasports, λένε ότι η Ομοσπονδία έκανε πρόταση στον Τράττο, να έχει αρμοδιότητες και κατά την εφαρμογή του συστήματος VAR στα κυπριακά γήπεδα.

Έθεσε κάποιους όρους ο πρώην διαιτητής κι αν τους αποδεχθεί η Ομοσπονδία, τότε θα αποδεχθεί την πρόταση.

Παράλληλα παίζει το σενάριο, να διοριστεί διεθνής παρατηρητής. Αν επιλέξει αυτό τον δρόμο, τότε o πρώην διεθνής ρεφ, δεν θα σχετίζεται με το VAR.

The post Το δεύτερο ΠΟΣΤΟ του Τράττου, μετά το ΚΡΕΜΑΣΜΑ της σφυρίχτρας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE