ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη επένδυση σε υποδομές στο γήπεδο της ακαδημίας Valencia CF Soccer Academy Cyprus (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεγάλη επένδυση σε υποδομές στο γήπεδο της ακαδημίας Valencia CF Soccer Academy Cyprus (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πέραν από την ανανεωμένη ταυτότητα, με το rebranding της Valencia CF Soccer Academy Cyprus, τα παιδιά της ακαδημίας από τον Σεπτέμβριο του 2020 θα προπονούνται στα ολοκαίνουργια ποδοσφαιρικά γήπεδα του αθλητικού κέντρου «Κώστας Παπαέλληνας» (Κεραυνός) στο Στρόβολο.

Την καλοκαιρινή περίοδο υλοποιήθηκε η πλήρης ανανέωση των γηπέδων ποδοσφαίρου, με αλλαγή του χλοοτάπητα και του ποδοσφαιρικού εξοπλισμού.

Τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας τελευταίας τεχνολογίας, με το ειδικό υπόστρωμα για τους κραδασμούς (shock pad) από την εταιρεία Alveo Sport. Το συνθετικό γρασίδι και το υπόστρωμα προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές σε περιπτώσεις πτώσεων και δημιουργήθηκε σε εργοστάσιο του Βελγίου, με πιστοποίηση από τη FIFA. Χρησιμοποιείται από μια σειρά συλλόγων και ομοσπονδιών, και «ντύνει» αρκετά γήπεδα, μεταξύ των οποίων το Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το προπονητικό κέντρο ακαδημιών του Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Όσον αφορά το ειδικό γέμισμα των νέων γηπέδων του Κεραυνού, είναι οικολογικό πράσινου χρώματος, άοσμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Παράλληλα με τις αλλαγές στον χλοοτάπητα, αλλάχτηκε επίσης και όλος ο ποδοσφαιρικός εξοπλισμός, όπως οι εστίες και τα δίχτυα, με αγορά από την Ιταλία.

Το λίφτινγκ στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου, ακολούθησαν τις αντίστοιχες βελτιώσεις των τελευταίων χρόνων στο κλειστό γήπεδο του Κεραυνού, στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και με τη δημιουργία των γηπέδων τένις. Επιπλέον, αυτό το διάστημα ολοκληρώθηκε και η ανακαίνιση του κτηρίου του σωματείου του Κεραυνού, το οποίο διαμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο χώρο, για εκδηλώσεις ή για χαλάρωση στην καφετέρια.

Γενικότερα, πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες αθλητικές επενδύσεις σε υποδομές στην πρωτεύουσα, των τελευταίων χρόνων.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στην ακαδημία Valencia CF Soccer Academy Cyprus, για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών και παιδιά 3-6 ετών στο πρόγραμμα «Lion Kids Football», στο τηλ. 7000 8815 ή στο email [email protected].

The post Μεγάλη επένδυση σε υποδομές στο γήπεδο της ακαδημίας Valencia CF Soccer Academy Cyprus (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top