Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι!

Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι!

Οι Χιτ νίκησαν τους Μπακς στο Game 3 της ημιτελικής σειράς στην Ανατολή με 115-100. Τα «ελάφια» εξαφανίστηκαν στην 4η περίοδο, double double με 0/7 τρίποντα για Γιάννη, σταμάτησε στους 30 ο Μπάτλερ!

Οι Μπακς ήταν μπροστά στις τρεις πρώτες τρεις περιόδους.

Ο Μίντλετον ξεκίνησε εντυπωσιακά κλείνοντας το ημίχρονο με 14 πόντους κι ο Γιάννης τα… έβαζε με την αντίπαλη άμυνα. Και συνήθως νικούσε.

Όλα έδειχναν ότι τα «ελάφια» θα μειώσουν σε 2-1 τη σειρά με τους Χιτ. Αμ, δε! Το Μαϊάμι πήρε μπρος στην 4η περίοδο και με επί μέρους σκορ 40-13 πήραν την 3η νίκη στη σειρά και είναι έτοιμοι για την πρόκριση στα τελικά της Ανατολής!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 21 πόντους με 16 ριμπάουντ, 9 ασίστ αλλά και 0/7 τρίποντα!

Ο Μίντλεντον, έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας συνολικά 18 πόντους, ενώ ο Λόπεζ σταμάτησε στους 22.

Για τους Χιτ, ο Μπάτλερ είχε 30 πόντους, ο Αντεμπάγιο έκανε double double με 20 πόντους και 16 ριμπάουντ, ο Ντράγκιτς είχε 15 κι ο Κράουντερ 17.

Πλέον, οι Μπακς, κυνηγούν ένα θαύμα για να προκριθούν στα τελικά!

Τα δωδεκάλεπτα: 29-30,21-27,25-30, 40-13

gazzetta.gr

The post Κατέρρευσαν στο φινάλε οι Μπακς του Γιάννη και 0-3 το Μαΐάμι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.