LIFESTYLE

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου

Πώς θα είναι η Πέμπτη 10/09; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ: Ίσως να είναι μια καλή μέρα να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την γυμναστική σήμερα, μια και έχετε συσσωρευμένη ενέργεια που πρέπει να την διοχετεύσετε κάπου.  

ΤΑΥΡΟΣ: Αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλής, ίσως επειδή διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι σημαντικό να πλησιάζει. Οι προσπάθειες που κατεβάλλατε δεν μπορούν να πάνε χαμένες…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κάνετε την σχέση σας λειτουργική, μέσα από μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία με το ταίρι σας, αντί να το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διαίσθηση σας είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα και σας κατευθύνει να μείνετε μακριά από τα πολύβουα πλήθη. Μην αναζητάτε λογικές εξηγήσεις και ερμηνείες. Απλά ακούστε αυτό που σας λέει και θα σας βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ: Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσοχή στο πορτοφόλι σας σήμερα! Έχετε την προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μην θέστε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.

ΖΥΓΟΣ: Ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο εντάσεων, είτε στο εργασιακό, είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Με μια αυταρχική συμπεριφορά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε μεγαλύτερη αντίδραση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, σαν να έρχεστε σε άμεση επαφή με μια ανώτερη πηγή γνώσης. Είναι ιδανική μέρα για περισυλλογή και στοχασμό, καθώς και για την χάραξη νέων στρατηγικών σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Θα υπάρχει μια καλή ισορροπία σήμερα μεταξύ των αναγκών και των κεκτημένων σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερα χρήματα για να καλύψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ίσως η μέρα να σας φέρει ένα έκτακτο έσοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αισθανθείτε σήμερα ότι είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την δουλειά σας. Θεωρείτε ότι είστε πιστοί στις στοχεύσεις σας και συνεπείς και τίμιοι απέναντι στους συνεργάτες ή συναδέλφους.

ΙΧΘΥΕΙΣ: Όσο και αν προσπαθείτε να είστε παντού καλοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ένα δεν καταφέρετε να ισορροπήσετε εσείς και να είστε εσείς καλά, τίποτε το θεαματικό δεν μπορεί να γίνει.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

*** Κλήση 901 151 32ΧΧ: Σταθερό 1,56€/λεπτό* , Κινητό 1,74€/λεπτό ** * χρέωση με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας **εφαρμόζεται επιπλέον τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηναίου λογαριασμού ***με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό AUDIOTEX S.A. Κηφισίας 10-12, 15125 Μαρούσι Γραμμή υποστήριξης 2111815922
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top