ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Πώς τοποθετείται η Αστυνομία μετά την νέα διαμαρτυρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Πώς τοποθετείται η Αστυνομία μετά την νέα διαμαρτυρία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

«Εάν υπάρχουν αδικήματα θα διερευνηθούν», δηλώνει η Αστυνομία σε σχέση με την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (13/09) στην Πλατεία Ελευθερίας στην πρωτεύουσα.

Σημειώνουμε πώς χθες Σάββατο έλαβε χώρα ακόμη μια διαμαρτυρία "υπέρ της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων", όπως και 2 εβδομάδες πριν, στο Προεδρικό.

Οι δύο εκδηλώσεις είχαν παρόμοια θεματολογία και αφορούσαν την εναντίωση των διαμαρτυρομένων στην χρήση μάσκας, στο 5G, στα διατάγματα της αστυνομίας λόγω της πανδημίας, στα υγειονομικά πρωτόκολλα, στην υποχρεωτική νοσηλεία και θεραπεία και οποιαδήποτε υποχρεωτική επεμβατική ιατρική διαδικασία ή φάρμακο.

Υπενθυμίζεται πώς αυτή την φορά η Αστυνομία είχε ενημερώσει πώς η εκδήλωση θα βιντεοσκοπείται ούτως ώστε να εξακριβωθούν αυτοί που παραβίασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Μετά και την προηγούμενη διαμαρτυρία, υπήρξε κύμα αντιδράσεων από μερίδα πολιτών, η οποία και απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων παραβίασαν τα πρωτόκολλα, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια. Τόσο στην τελευταία διαμαρτυρία, όσο και στην προηγούμενη, παρατηρήθηκε συνωστισμός, χωρίς να γίνεται χρήση μάσκας. Κάτι για το οποίο έγινε και η διαμαρτυρία, θέλοντας να υπερτονιστεί η διαφωνία μιας άλλης ομάδας συμπολιτών μας, σε σχέση με τα διατάγματα που αφορούν την πανδημία.

Τότε, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Αρχηγείο, με την παρουσία της υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλης Γιολίτη, όπου και αποφασίστηκε τελικά να μην υπάρξουν καταγγελίες για όσους παρευρέθηκαν στο Προεδρικό στις 29 Αυγούσου.

Όμως, αποφασίστηκε όπως οι διαμαρτυρόμενοι να φορούν μάσκα, να τηρούν 1,5 μέτρο αποστάσεις μεταξύ τους, αλλά και να καθορίζουν διοργανωτή που θα αναλαμβάνει τον συντονισμό με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE