Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου

Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου από τον περασμένο Νοέμβριο είναι στο ταμείο ανεργίας και αναζητά κυρίως μία επιλογή από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», η Γκέτεμποργκ έμεινε χωρίς προπονητή πριν μία εβδομάδα, ο Έλληνας κόουτς βρέθηκε στην short list των 3 επιλαχόντων.

Τελικώς όμως η ομάδα του Γιάννη Ανέστη επίλεξε τον Ρόναλντ Νίλσον (σ.σ.: προπονητής της U21 της Σουηδίας).

Πηγή: www.sportime.gr

The post Η ομάδα όπου βρέθηκε στη λίστα της για να πάρει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας ο Γιάννης Αναστασίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE