Ατρόμητος ντελιβεράς ήθελε να περάσει από χείμαρρο για να παραδώσει την παραγγελία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ατρόμητος ντελιβεράς ήθελε να περάσει από χείμαρρο για να παραδώσει την παραγγελία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ελλάδα, όταν ντελιβεράς ήθελε να περάσει από χείμαρρο για να παραδώσει το φαγητό.

Όταν του είπαν πως δεν μπορεί να περάσει, εκείνος τους απάντησε «και πως θα πάω την παραγγελία».

Μεταξύ των περιοχών που χτύπησε η κακοκαιρία Ιανός ήταν και η Λαμία, στην οποία αρκετοί δρόμοι πλημμύρισαν.

Παρά λοιπόν τις αντίξοες συνθήκες κάποιοι αποφάσισαν να παραγγείλουν κανονικά φαγητό, αγνοώντας τον κίνδυνο στον οποίο βάζουν τους ντελιβεράδες.

Ένας από αυτούς λοιπόν, όπως αναφέρει το LamiaNow.gr φορώντας αδιάβροχα και κράνος, ξεκίνησε να πάει για την παράδοση, όμως έπρεπε να περάσει από τον δρόμο που βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ, ο οποίος είχε γεμίσει με νερό.

 

Η κατάσταση εκεί ήταν τέτοια που οι αστυνομικοί είχαν βάλει κορδέλες και είχαν κλείσει τον δρόμο, απαγορεύοντας σε όλα τα οχήματα να περάσουν από το σημείο.

Κάτι που ίσχυσε και στην περίπτωση του νεαρού διανομέα, ο οποίος επιχείρησε να περάσει από το σημείο.

Όταν τον ρώτησαν: «καλά θέλεις να περάσεις από εκεί μέσα», η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Και πως θα πάω την παραγγελία».

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου.

Από: lamianow.gr / gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE