ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Paulaner: Καινούργια εμφάνιση για τη φημισμένη γερμανική μπύρα

Paulaner: Καινούργια εμφάνιση για τη φημισμένη γερμανική μπύρα

 Ανανεωμένο μπουκάλι και ιδιαίτερος σχεδιασμός, ίδια ξεχωριστή γεύση!

Η Paulaner, μία από τις πιο φημισμένες γερμανικές μπύρες παγκοσμίως και no.1 μπύρα στη Γερμανία, αλλάζει εμφάνιση με μια νέα ολόφρεσκια προσέγγιση που την κάνει να ξεχωρίζει, διατηρώντας παράλληλα την ποιοτική και μοναδική της γεύση που εκτιμούν οι λάτρεις της μπύρας.

Η Paulaner προέρχεται από τους μοναχούς του μοναστηριού Neudeck ob der Au του Μόναχο και η πρώτη γραπτή αναφορά για τη ζυθοποιία Paulaner μας παίρνει πίσω στο 1634. Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι το γεγονός ότι η Paulaner είναι ένα από τα έξι ζυθοποιεία που μέχρι και σήμερα προσφέρουν μπύρα για το γερμανικό φεστιβάλ μπύρας «Oktoberfest» που χρονολογείται από το 1810. Η νέα συσκευασία αποτυπώνει την περηφάνεια της μπύρας Paulaner για το παραδοσιακό και γνήσιο της brand το οποίο έχει ισχυρές αξίες, καθώς και τη μακρά ιστορία της στη ζυθοποιία. Με τον τρόπο αυτό, το προϊόν γίνεται πιο «ελκυστικό» συνδυάζοντας τον ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής του με την ιδιαίτερη ολοκαίνουρια συσκευασία που αποτυπώνει την ιστορία και τις ρίζες του.

H ζυθοποιία της Paulaner έχει στην γκάμα της την Paulaner Weiss, την πιο φημισμένη σταρένια μπύρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία της στη Γερμανία, με 5.5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, καθώς και την Paulaner Lager, τη παραδοσιακή Βαυαρική μπύρα με το κρυστάλλινο χρυσό χρώμα.


Η Paulaner αλλάζει εμφάνιση…
Με ρίζες στο Μόναχο, το νέο αυθεντικό και μοναδικό σχήμα μπουκαλιού, το οποίο δεν έχει καμιά άλλη μπύρα, έχει χειροποίητη εμφάνιση καθώς και ένα υψηλής ποιότητας ανάγλυφο στο πάνω μέρος του μπουκαλιού. Όσον αφορά την ετικέτα του μπουκαλιού, το λογότυπο έχει μεγαλώσει σημαντικά, ενώ η ονομασία έχει απλοποιηθεί από “Hefe-Weißbier Naturtrüb” σε “Weissbier” όπου η επιγραφή του είδους της μπύρας προστέθηκε και στην αγγλική γλώσσα. Το νέο μπουκάλι συμπληρώνει μια παραδοσιακή και αυθεντική απεικόνιση (illustration) Biergarten που σκοπό έχει να ανανεώσει το brand, δίνοντας έμφαση όμως στον παραδοσιακό του χαρακτήρα.

Η μπυρα Paulaner Weiss και Lager, εισάγονται στην Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρία Tempo Beverages Cyprus, η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2017 και είναι η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού TEMPO στο Ισραήλ. Η Tempo Beverages Cyprus, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας καταξιωμένων ποτών ευρείας διανομής της Pernod Recard όπως Absolut, Chivas Regal, Jameson, Ballantine’s, The Glenlivet, Havana Club, και Beefeater London Dry Gin, αλλά και τη βότκα Beluga, μπύρες του Ομίλου HEINEKEN (Heineken, Alfa, Srongbow, Sol), η μπύρα Paulaner, τοπικά κρασιά (ΚΑΜΑΝΤΕΡΕΝΑ, Άης Αμπέλης), ένα μεγάλο εύρος από διεθνή κρασιά και τα premium mixers & soda beverages, THREE CENTS. Η Tempo Beverages Cyprus, έχει πλέον εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στον τομέα της, στοχεύοντας στη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών, αλλά και διαφορετικών brands.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top