Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στην Total Green: Η ομάδα που προσπάθησε δις να αποκτήσει Λοΐζου!

Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στην Total Green: Η ομάδα που προσπάθησε δις να αποκτήσει Λοΐζου!

Το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή της PrimeTel «Total Green» μίλησε ο αθλητικογράφος από την Ελλάδα, Νίκος Κότσης. ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Λοΐζου Λοΐζου.

«Να πω ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς ήθελε πάρα πολύ έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ και τον οποίο προσπάθησε να τον πάρει πέρσι το καλοκαίρι και φέτος το καλοκαίρι δεν τα κατάφερε. Αναφέρουμε στον Λοίζο Λοίζου, αυτό το σπουδαίο ταλέντο που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τον είδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ να παίζει, νομίζω καλά έκανε και προσπάθησε να τον πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά νομίζω καλά έκανε και η ΟΜΟΝΟΙΑ που τον κράτησε» ανέφερε ο Νίκος Κότσης.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΙΝΗΣΗ Ομόνοιας προς τα αρμόδια όργανα για τη φάση Τρουγιόλς-Λοΐζου

ΝΤΟΡΟΣ με τις μπουνιές Τρουγιόλς σε Λοΐζου – Η ΚΙΝΗΣΗ Σπόλιαριτς που έφερε… RESPECT από Ομονοιάτες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΑΡΚΟΥ: «Θα παλέψουμε χωρίς άγχος με Ολυμπιακό – Δύσκολη η αποτυχία αλλά και η επιτυχία»

 

The post Το ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ στην Total Green: Η ομάδα που προσπάθησε δις να αποκτήσει Λοΐζου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE