ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων: Καταδικάζει τον εμπρησμό λεωφορείου της ΕΜΕΛ - ' Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση'

Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων: Καταδικάζει τον εμπρησμό λεωφορείου της ΕΜΕΛ - ' Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση'

Ανακοίνωση σχετικά με τον εμπρησμό λεωφορείου της εταιρείας ΕΜΕΛ Λεμεσού, εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (23/09), η Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων Κύπρου.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, την δεύτερη τους τελευταίους πέντε μήνες. Παράλληλα, εκφράζεται εμπιστοσύνη στο έργο της Αστυνομίας ενώ σημειώνεται ότι 'σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση'.

Αναλυτικά:

Η Συντονιστική Εταιρειών Λεωφορείων Κύπρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τον εμπρησμό λεωφορείου της εταιρείας ΕΜΕΛ Λεμεσού σήμερα τα ξημερώματα. Η εγκληματική αυτή ενέργεια, δεύτερη τους τελευταίους 5 μήνες, στρέφεται εναντίον των δημοσίων συγκοινωνιών της Κύπρου τις οποίες η ΕΜΕΛ υπηρετεί με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή Αστυνομία ή οποία διερευνά την υπόθεση αλλά παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός σε λεωφορείο γνωστής εταιρείας - 'Βρισκόταν σταθμευμένο...'

Η ΕΜΕΛ δέχεται επίθεση και μαζί της ολόκληρο το οικοδόμημα των δημοσίων συγκοινωνιών τις οποίες υπηρετούν οι εταιρείες μέλη μας. Ως εκ τούτου, καλούμε άμεσα την Κυπριακή Δημοκρατία να πράξει το αυτονόητο, το οποίο ζητάμε επιτακτικά τα τελευταία δέκα χρόνια, παραχωρώντας χώρο αμαξοστασίου στην πόλη της Λεμεσού που θα σταθμεύουν τα λεωφορεία της εταιρείας ΕΜΕΛ όταν θα είναι εκτός υπηρεσίας και θα εποπτεύεται.

Επαναλαμβάνουμε, είναι αδιανόητο 10 ολόκληρα χρόνια να μην παραχωρείται χώρος αμαξοστασίου σε εταιρεία δημοσίων συγκοινωνιών η οποία λειτουργεί καθόλα νόμιμα, εργοδοτεί άνω των 300 υπαλλήλων και συνεισφέρει εκατομμύρια ευρώ στην οικονομία του τόπου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top