ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ της χρονιάς: ΔΙΕΛΥΣΕ τη Σίτι στο «Έτιχαντ» με… σεληνιασμένο Βάρντι!

Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ της χρονιάς: ΔΙΕΛΥΣΕ τη Σίτι στο «Έτιχαντ» με… σεληνιασμένο Βάρντι!

Η Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε πολύ νωρίς και νόμιζε ότι θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, όμως ο Βάρντι πέτυχε χατ-τρικ και η Λέστερ με το εντυπωσιακό 2-5 πέρασε στην κορυφή!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αν μπορούσε θα έπαιρνε τον σέντερ-μπακ που ψάχνει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτες του έδειξαν ότι μπορεί να καθαρίσουν άνετα το ματς καθώς είχαν τον πλήρη έλεγχο στα πρώτα 20’, όμως ο Τζέιμι Βάρντι οδήγησε την Λέστερ σε μια εμφάνιση από την πρωταθληματική σεζόν και με χατ-τρικ υπέγραψε το 2-5 στο Etihad που έστειλε το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς στο Νο1 της Premier League.

Για πρώτη φορά, σε 686 ματς καριέρας, ομάδα του Καταλανού τεχνικού δεν είχε δεχθεί 5 γκολ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για την Σίτι καθώς μόλις στο 4’ με τρομερό δεξί σουτ ο Μαχρέζ βρήκε το παραθυράκι φτάνοντας τα 58 γκολ τη μέρα που συμπλήρωσε 200 ματς στην Premier League (1-0).

Όπως αναμενόταν, οι παίκτες του Πεπ πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και είχαν φάσεις με Στέρλινγκ (17’) και Φερναντίνιο (25’) κόντρα σε μια Λέστερ που αμυνόταν και περίμενε κόντρα.

Αυτή η κόντρα ήρθε στο 37’ για τους Foxes και ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ο Μπαρνς έφυγε και είδε την κίνηση του Βάρντι, τον οποίο κράτησε από πίσω, μέσα στην περιοχή, ο Γουόκερ.

Ο Αγγλός επιθετικός από τη βούλα τίναξε τα δίχτυα του Εντερσον και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.

Και αν τα πράγματα πήγαν στραβά στο πρώτο μέρος για την Σίτι, επειδή δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, στην επανάληψη πήγαν όσο χειρότερα γινόταν.

Στο 54’ ο Καστάν έφυγε από δεξιά και γύρισε στην περιοχή και ο Βάρντι με εκπληκτικό τακουνάκι από το πρώτο δοκάρι έγραψε το 1-2.

Πριν καλά καλά καταλάβουν οι Πολίτες τι έγινε, ο Γκαρθία ανέτρεψε τον Βάρντι μέσα στην περιοχή. Ο Αγγλος έστησε την μπάλα και νίκησε για τρίτη φορά τον Εντερσον για το 1-3.

Το σοκ των γηπεδούχων ήταν μεγάλο, προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δοκάρι με τον Ντέλαπ στο 64’ αλλά το 77’ δέχθηκαν και 4ο γκολ με το τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Μάντισον στο παραθυράκι (1-4).

Ο Ακε μείωσε με κεφαλιά για το 1-4, όμως από νέο πέναλτι, αυτή τη φορά του Μεντί στον Μάντισον, ο Τιέλεμανς [είχε βγει ο Βάρντι] διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Ακε, Γκαρθία, Μεντί, Φερναντίνιο (51′ Ντέλαπ), Ρόδρι, Φόντεν (64′ Τόρες), Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Μαχρέζ.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Καστάν, Εβανς (80′ Φουχς), Σογιουντσού, Τζάστιν, Μεντί, Αμαρτέι, Τίλεμανς, Πράετ (68′ Μάντισον), Μπάρνς, Βάρντι (85′ Ιεανάτσο).

Πηγή: sdna.gr

The post Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ της χρονιάς: ΔΙΕΛΥΣΕ τη Σίτι στο «Έτιχαντ» με… σεληνιασμένο Βάρντι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

ΠτΔ: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ

Τη στήριξη της Κύπρου στην ιδέα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για τη δημιουργία θέσης Επιτρόπου της ΕΕ για θέματα Άμυνας, εξέφρασε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο φυλάκιο «Κομμόροτσος», στην Κοκκινοτριμιθιά, ενόψει των εορτών του Πάσχα. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης συνοδευόταν από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα, και τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top