ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη…

O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη…

Ο ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη (1/10) παίζει «τελικό» απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς στη Τσεχία, για το ειειστήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι προετοιμάζονται… πυρετωδώς για τον μεγάλο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο), αφού θέλουν να πετύχουν τον πρώτο στόχο που έβαλαν, και δεν είναι άλλος από την είσοδο τους στους ομίλους.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σκέφτεται το τι θα κάνει με την «αιχμή» του δόρατος των γαλαζοκιτρίνων, στην αρχική ενδεκάδα. Ο λόγος είναι ότι ο Νούχιου έκανε μια καλή εμφάνιση με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ζρίνσκι.

Πάλεψε, κατέβαζε μπάλες, «έσπαζε» το παιχνίδι στα πλάγια και ήταν γενικά μέσα σε όλες τις φάσεις, ειδικά στο α’ μέρος, πριν η ομάδα… «σβήσει».

Ο Κοσοβάρος φορ, θέτει γερή υποψηφιότητα να βρεθεί εκ νέου στους πρώτους έντεκα του Μαρίνου Ουζουνίδη αντί του Σαχάρ, ο οποίος αν και αγωνίστηκε για λίγα λεπτά απέναντι στους Βόσνιους, φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό τον οποίο προέρχεται.

The post O Noύχιου βάζει σε ΣΚΕΨΕΙΣ τον Ουζουνίδη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top