VOICE: Συγκίνησε με την ιστορία της παίκτρια από τη φωτιά στο Μάτι - VIDEO

VOICE: Συγκίνησε με την ιστορία της παίκτρια από τη φωτιά στο Μάτι - VIDEO

Στο επεισόδιο του Voice της Κυριακής 27/09, την αρχή έκανε η Ερόρα Χατζηδημήτριου, η οποία προέρχεται από τη Νορβηγία και τα τελευταία δέκα χρόνια μένει στην Ελλάδα με τον σύζυγό της, στο Νέο Βουτσά.

Η μουσική ξεκίνησε για την ίδια από μικρή όταν έλαβε μέρος σε talent show σε ηλικία 11 ετών ενώ στο Λύκειο μπήκε στον στρατό στην χώρα της. Πριν δύο χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή ξανά στο The Voice αλλά δεν πήγε στο casting που την είχαν καλέσει γιατί αυτό συνέβη μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι. Μάλιστα ανέφερε: «Δεν είχα τη ψυχολογία να τραγουδάω και να είμαι σε αυτό το σόου, ήταν τεράστια καταστροφή».

Εκείνη την ημέρα ήταν στην παραλία με την κόρη της αλλά μόλις είδε τη φωτιά έτρεξε να κλείσει το σπίτι της και να μαζέψει ότι χρειάζεται. Το σπίτι σώθηκε αλλά ο περιβάλλων χώρος κάηκε.

Η Ερόρα παρά το γεγονός ότι επέστρεψε για να κυνηγήσει το όνειρό της, δεν απέσπασε τα τέσσερα ναι από τους κριτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE