ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέες πληροφορίες γύρω από τη σύλληψη του Ραφαήλ Κόκκινου για δολοφονία- «Πυρπόλησαν το πτώμα» - Τί κρύβεται πίσω από το έγκλημα

Νέες πληροφορίες γύρω από τη σύλληψη του Ραφαήλ Κόκκινου για δολοφονία- «Πυρπόλησαν το πτώμα» - Τί κρύβεται πίσω από το έγκλημα

Oι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία ενός 23χρονου άνδρα από το νότιο Λονδίνο έχουν συλλάβει ένα Ελληνοκύπριο ηλικίας 33 ετών, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του μαζί με άλλο ένα πρόσωπο.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία στις 17 Σεπτεμβρίου, η Αστυνομία κλήθηκε μετά για αναφορά ότι ένα πρόσωπο είχε «τυλιχθεί στις φλόγες» και φτάνοντας στην περιοχή  East Mitcham εντόπισαν τη σορό άντρα που αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι ανήκε στον 23χρονο Loeike Guei.

Στις έρευνες που ξεκίνησαν συνελήφθη ο 33χρονος Ραφαήλ Κόκκινος ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου ενώ οδηγήθηκε και στο Δικαστήριο την Παρασκευή 25/5 με την κατηγορία της δολοφονίας του 23χρονου.

Για τη δολοφονία του 23χρονου (φωτογραφία κάτω) η Αστυνομία του Λονδίνου συνέλαβε στις 27 Σεπτεμβρίου τον 28χρονο Aaron Williams, o οποίος επίσης κατηγορείται για τη δολοφονία του νεαρού.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο την Τρίτη 29/9 (έγινε μέσω βίντεο η διαδικασία) οι δύο πιστεύεται (courtnewsuk.co.uk) ότι σκότωσαν τον 23χρονο με επιθετικό όργανο στο κεφάλι, αίτια θανάτου που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν το θύμα για να εξαφανίσουν τυχόν στοιχεία ή αποτυπώματά τους.

Πίσω από τη δολοφονία του Loeike Guei φέρεται να κρύβονται παράνομες δραστηριότητες αφού οι Βρετανικές Αρχές θεωρούν ότι ο 23χρονος διακινούσε ναρκωτικά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων, από τους οποίους ο ένας ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο δεύτερος τελεί υπό κράτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top