ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι με την ΕΝΠ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι με την ΕΝΠ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την ΕΝΠ (02/10, 18:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παραχωρεί αυτή την ώρα ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Χουάν Καρίγιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ένωση είναι μία γρήγορη ομάδα, δείχνει να βελτιώνεται και ήταν κοντά στο να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως κάνει καλή δουλειά στις προπονήσεις και θέλουμε μόνο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Νάντο και ο Πλάνας είναι εκτός. Έχουμε αμφιβολίες για τον Μίκελ, γιατί έκανε μόνο μία προπόνηση. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι».

Για τα θετικά και αρνητικά της ομάδας του στο νικηφόρο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ: «Ήταν μόλις το δεύτερο μου παιχνίδι στον πάγκο και η ομάδα κι εγώ χρειαζόμαστε χρόνο. Στο επιθετικό κομμάτι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε τον καλύτερο δυνατό έλεγχο του αγώνα, αλλά η ανταπόκριση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν καλή. Πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε για να κερδίζουμε. Είναι πρόκληση για εμάς το να πάμε στο Παραλίμνι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το στοιχείο που θεωρεί ότι χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας: «Είναι αρκετά που πρέπει να βελτιώσουμε. Μέρα με τη μέρα επιδιώκουμε να αλλάξουμε πράγματα, με τη φυσική κατάσταση, την ψυχολογία και την τακτική. Χρειάζεται αρκετά πράγματα η ομάδα. Το πιο σημαντικό, είναι ότι είδαμε ένα γκρουπ να κερδίζει και να βελτιώνεται».

Για την αργή επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ στον αγώνα με την ΑΕΛ: «Το πιο σημαντικό για μένα, είναι να μη χάνουμε τον έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο αυτό».

Για το αν έχει μελετήσει την ΕΝΠ: «Έχω ξεχωρίσει κάποιους παίκτες της Ένωσης, όπως ο Φελίπε, ο Μαρκόσκι και ο Μπαλοτέλι. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα μας περιμένουν να επιτεθούμε για να κτυπήσουν στην κόντρα, γι΄ αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέψουμε να μας κάνουν τη ζημιά και πρέπει εκτός από το να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε και διάρκεια στην απόδοση μας».

Δείτε όλα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στο πιο κάτω βίντεο:

The post Καρίγιο: «Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι με την ΕΝΠ» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top