ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην Εντατική το αγοράκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Η κατάσταση της υγείας του

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Στην Εντατική το αγοράκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας - Η κατάσταση της υγείας του

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλίας, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παιδιού χαρακτηρίζεται ως σταθερή και εκτός κινδύνου.

Όπως ανέφερε ο κ. Αβραάμ, το παιδάκι νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάρειου Νοσοκομείο και ενδεχομένως να μεταφερεθεί στο παιδοχειρουργικό τμήμα για περαιτέρω αντιμετώπιση και παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται, ότι το 4χρονο αγοράκι έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του εναερίου της Λεμεσού, ενώ για καλή του τύχη, η πτώση του ανακόπηκε από λεμονιά που βρισκόταν στο σημείο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου διενεργήθηκε εξέταση αξονικού τομογράφου και βρέθηκε ότι το 4χρονο αγοράκι, ρωσικής καταγωγής, έχει κάκωση σπλήνας, ύπατος και αυχένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top