ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Νεότερη ενημέρωση – Τραύμα από μαχαίρι στο στήθος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Νεότερη ενημέρωση – Τραύμα από μαχαίρι στο στήθος

Σε τραύμα από μαχαίρι προήλθε ο θάνατος του νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο όχημά του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Λεμεσού.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Αυτή τη στιγμή σπεύδει στη σκηνή άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο άνδρας φαίνεται να είναι ελληνόφωνος, περίπου 30 χρόνων, και εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του γύρω στις 19:00.

Ο θάνατός του φαίνεται να επήλθε πριν από ώρες.

Όσο για τα αίτια, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στήθος φέρει τραύμα από μαχαίρι. Για την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί κατά πόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE