ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρμοδίων για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, 15 πρόσωπα έστησαν πάρτι σε κατοικία στην Λάρνακα.

Μετά από καταγγελία πολίτη για φασαρία σε κατοικία στην Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν 15 αλλοδαπούς να συμμετέχουν σε πάρτι, αγνοώντας τα διατάγματα για την πανδημία.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω πάρτι βρίσκονταν 12 ενήλικες και τρία παιδιά.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έκδοση εξώδικου προστίμου για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ ο ιδιοκτήτης της κατοικίας κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE