ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρμοδίων για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, 15 πρόσωπα έστησαν πάρτι σε κατοικία στην Λάρνακα.

Μετά από καταγγελία πολίτη για φασαρία σε κατοικία στην Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν 15 αλλοδαπούς να συμμετέχουν σε πάρτι, αγνοώντας τα διατάγματα για την πανδημία.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω πάρτι βρίσκονταν 12 ενήλικες και τρία παιδιά.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έκδοση εξώδικου προστίμου για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ ο ιδιοκτήτης της κατοικίας κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.