ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αγνόησαν τα διατάγματα και έστησαν πάρτι 15 αλλοδαποί - Εξώδικα και... δικαστήριο για ένα πρόσωπο

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρμοδίων για τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, 15 πρόσωπα έστησαν πάρτι σε κατοικία στην Λάρνακα.

Μετά από καταγγελία πολίτη για φασαρία σε κατοικία στην Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν 15 αλλοδαπούς να συμμετέχουν σε πάρτι, αγνοώντας τα διατάγματα για την πανδημία.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω πάρτι βρίσκονταν 12 ενήλικες και τρία παιδιά.

Η Αστυνομία προχώρησε σε έκδοση εξώδικου προστίμου για τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ ο ιδιοκτήτης της κατοικίας κατηγορήθηκε γραπτώς και αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα ενώπιον του δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE